Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

ΙΣΠΑΝΙΑ: Μουσουλμάνος φωνάζοντας «Αλλάχ ακμπάρ» διέλυσε γάμο σε εκκλησία (video)

Ένας Μαροκινός μουσουλμάνος σκόρπισε τον φόβο κατά τη διάρκεια ενός γάμου το Σαββατοκύριακο στην Ισπανία όταν όρμησε μέσα στην εκκλησία φωνάζοντας «αλλάχ ακμπάρ».

Ο 22χρονος άνδρας, ο οποίος δεν έχει κατονομαστεί, φαίνεται σε βίντεο να ορμάει στον βωμό και να διακόπτει τη γαμήλια τελετή στην εκκλησία του San Pablo, στο Βαγιαδολίδ, το Σάββατο ενώ προσπάθησε να ρίξει λειτουργικά αντικείμενα και να επιτεθεί στον ιερέα.

Η τελετή σταμάτησε για 20 λεπτά καθώς η αστυνομία συνέλαβε τον άνδρα, ο οποίος βρίσκεται τώρα υπό κράτηση εν αναμονή της δίκης.

Μια ομάδα αρκετών ανδρών τον κατέβασε από τα σκαλιά που οδηγούσαν στο βωμό και τελικά τον στρίμωξαν σε μια γωνιά της εκκλησίας μέχρι να φτάσει η αστυνομία.

Παρακάτω το βίντεο από το περιστατικό: 



Ο νεαρός, ο οποίος είναι φοιτητής που κατοικεί στο Βαγιαδολίδ, κατηγορείται τώρα  για «διατάραξη δημόσιας τάξης, απειλές και προσβολή θρησκευτικών συναισθημάτων».

Δεν ήταν οπλισμένος κατά τη διάρκεια του συμβάντος, αν και έχει ιστορικό επιθετικής συμπεριφοράς, ανέφερε αστυνομική πηγή.

Ο ιερέας που τελούσε το γάμο μπροστά σε περίπου 100 επισκέπτες είπε ότι το περιστατικό ξεκίνησε όταν μια «ομάδα νεαρών ταραχοποιών» άρχισε να κάνει θόρυβο στο πίσω μέρος της εκκλησίας.

Ξαφνικά, «ένας άνθρωπος να φωνάζει» και έφτασε μέχρι το βωμό.
«Πολλοί άνθρωποι άρχισαν να φωνάζουν και να τρέχουν επειδή δεν ήξεραν αν αυτός ο άνθρωπος ήταν μόνος του ή όχι ή αν ήταν οπλισμένος», είπε ο ιερέας.

Πρόσθεσε ότι με την πρόσφατη τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο, φοβόταν ότι ο άνθρωπος μπορεί να ήταν οπλισμένος.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια: